torsdag 18 september 2014

Äntligen..................
................är vi på gång med vårt "nya" vardagsrum!
Idag ska här flyttas runt på ALLT.
Soffor, bord, lampor, saker, gardiner.............ja, ALLT.

Det nya ska flytta in och hitta sin plats.

Så en lång och tröttsam , men rolig dag ligger framför mig.

Vad hittar DU på idag?

Kram Anneli


4 kommentarer:

EM sa...

Å vad spännande! Och roligt, men jobbigt. Jag är sån som sällan möblerar om. Barnen brukar säga det, när de hälsar på, att man kan vara säker på att saker står på samma plats som dom brukar. Om man inte flyttat då, förstås...;-)
Idag är det frissan, biblan och paketinlämning på schemat. Skickar tillbaks en helt onödig teknisk pryl som kostar alldeles för mkt. Jag blev liksom "carried away" och tänkte att jag inte kunde leva utan en sån (sms-styrning av värmepump...) Jag som "alltid" är hemma...hur tänkte jag där? Nu åker den tillbaks och jag får sköta pumpen på plats... hihi
kram elsamarianne

House and Garden by Bia sa...

Älskar också att ändra om hemma...ska snart byta gardiner och kuddar i vardagsrummet, tyvärr hinner vi inte tapetsera om i höst...men kanske till våren;)...idag har jag shoppat lite på Rusta och på en inredningsaffär som skall upphöra, köpte lite grejer för halva priset...nästa torsdag är det nedsatt 70 %...få se om det finns kvar några saker då...för jag tittar in igen där då ;))...kommer att visa på bloggen vilka fynd jag gjort ;))...Önskar dej en mysig helg, fina bloggvän!
Kram bia

Hem & Drömmar sa...

Åh vad roligt att göra om hemma. Jag skulle så gärna vilja ha en ny soffa då vi inte alls är nöjda med den vi köpte när vi rustade för ett par år sedan.
Idag har jag tagit tag i tvättstugan som nästan grott igen medan jag varit sjuk...konstigt att ingen annan hittar dit...
Ha de gott, kram Ing-Britt

Marie sa...

Det är alltid så kul att flytta omkring saker, mer behövs inte för att allt ska kännas "nytt"!
Själv så har jag gått omkring och plockat lite, både inom- och utomhus.
Sov så gott!
Kram♥