måndag 1 juni 2015

Solstolar på glid.................

Butiken.........väskor till salu............


Hejsan.

Vilket opålitligt väder vi har då!
Jag gör som alla andra nu...............pratar väder.
Men det är inte särskilt kul, vädret denna vår.

Just nu flög solstolen iväg på altanen, jösses så det blåser idag!

Jag kom på mig själv med att sitta och titta på resor på nätet, ska man behöva resa söderut för att få lite sol och värme..............
Det tar emot, hemmakär som jag är.
Trivs bäst hemmavid....................

Vad gör ni kära bloggisar, reser ni iväg?

Ha en bra vecka , denna första veckan i sommarmånaden JUNI.
Kramar Anneli

9 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Nä vi reser inte iväg ännu, men jag kanske blåser iväg, haha....jädrans vad det blåser här med. Fortsätter vädret att vara så här blir det nog en kort sommar ;(....vi funderar på att resa till Medelhavet i aug. eller sept.....nu längta jag verkligen efter värme och sol...men jag får stå ut med det här vädret så länge och hoppas på bättring.
Ha en fin dag!!
Kram bia

Petra sa...

Det blåser höststormar. Håller tummarna så dom vitnar att det blir fint och varmt till helgen. Läckert fönster du har i trädgården.
Ha en fin måndag.
Kram Petra

Rosor och ruiner sa...

Hemmakär, det är jag med! Längtar sällan bort faktiskt, nu är jag ju flygrädd också förstås, men ändå, jag trivs bäst hemma... även om det är kul ibland att se andra platser förstås!
Fast vädret kunde ju gärna få vara lite gladare/soligare... men vackert det är det ändå!

Ha det gott!
Gunilla

anettan sa...

Jag är en riktigt hemmafis. Max en vecka kan jag vara borta.... Kram Anette

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Jag älskar att vara hemma, så att boka resa är nog inget för mig, oavsett väder. Gillar att semestra här hemma i Sverige. Vi får väl se vad vi hittar på idag, finns många ideer, då min kära sambo fyller jämnt i år också. Men känner jag oss rätt, så blir det nog en kortare resa inom landets gränser. :-) Kramizz Laila

Äppelblom sa...

Jag är väldigt hemkär, men har ju torpet förstås. I år ska vi faktiskt till Gotland under sommaren och till hösten reser vi till Irland.
En fin dag till dig!
Kram Inga

Huset bakom lindarna sa...

Vi har ju varit iväg och vi hade faktiskt bättre väder i Skåne. Nu ska vi iväg till grannlandet för mannen ska få sina ögon undersökta och förhoppningsvis en starroperation!
Kram/Finas mammis

Rost och rädisor sa...

Snygg väskinstallation! Har den stora understa trunken, men vet inte riktigt vad jag ska ha den till just nu. Tillverkad i Alstermo liksom unikaboxen och det är ju Småland och inte så många mil från mig. Funderar på att göra sovplats till katterna av en resväska. Får ses om jag blir till reds.
Varma vindar så jag har varit ute några timmar och rensat ogräs på läsidan, annars är det rätt gott att vila kroppen och kura lite inomhus med annat pyssel.
Ha det fint
Anette

Frida sa...

Vilka snygga väskor :) Nej vädret är verkligen inte pålitligt. Hoppas på stabilare sommarväder nu i juni månad :)
Ha en fin helg!
Kram Frida