torsdag 10 december 2009

Lite auktionsfynd.

Hejsan.
En gammal charmig "och dammig" resväska jag ropat in på auktion. Den ska "stajlas " om har jag tänkt. Lite vit färg och en vacker text, kanske...
En gammal trälåda med dubbla fack. Nött och sliten som det ska vara. De vackra spetsarna gjorde sig alldeles perfekt i lådan.
Ett gammalt foto på en helt bedårande liten söt jänta. Vem är detta, var hon rädd när fotot togs? Det är så kul att tänka tillbaka på just detta ögonblick...

Missar tyvärr auktionen ikväll, känns inte kul. Men halsen och kroppen säger Nej. Hoppas att Jenny ( Hemma på Kråkered ) hittar några roliga fynd nu när inte jag är där och bjuder över... hi.. hi...

Ha det gott alla,
Kram Anneli.

11 kommentarer:

Jenny sa...

Hej igen:)
Ja, det är ju inget kul med nagg på grejerna..jag kan se vad den går för ändå..

Jag såg inget direkt som jag ville ha på Rävlanda auktionens hemsida men de fotar ju inte allt så jag kanske gör några fynd ändå:)

Krya på dig så hörs vi!

Kram Jenny

Jenny sa...

Hej igen!
Glömde ju skriva att dina fynd är jättefina! Vilken söt liten flicka där på fotot! Undrar vem hon var och vad hon hette..

Kram! Jenny

Huset vid ån sa...

Hej svejs! Och Tack för din fina o gulliga kommentar hos mig, vad glad jag blev. Vad mycket fint du visar....Du är varmt välkommen tillbaka till mig. Många JulKramar Therese

En Doft Av Lavendel sa...

Hej hej!
Va kul att finna en "ny" bloggerska, va mycket fint du visar!!
Tusen Tack för din titt & kommenar på min sida! =)

Rullupp gardinen i rödrandigt har jag sytt själv, av ett IKEA tyg ;) Köksgardinen däremot köpte jag färdigsydd.

Trevlig Helg!
Kraam från Benita

Åsa´s Blåbär och Mjölk sa...

Hej Annelie!
Tusen tack för rara kommentaren :)
Du är så välkommen sååå!
Vilken tur du tittade in till mig, för annars kanske jag inte funnit dig. Vilka goa fynd du har gjort! Tänk jag går nästan aldrig på auktion. Och det är bara för att jag är för .. feg .. för att ropa och bjuda. Eh, visst är jag löjlig. Det finns ju så mycket fina saker att ropa på. Men där står jag med rosiga kinder och VÅGAR inte. Vet inte varför. Men tungan liksom tjocknar och blir torr.. Sedan kan jag fnittra åt mig själv och förundras vad det tar åt mig. Så därför springer jag på loppisar i stället! :)
MEN! Jag ska prova auktion igen. Till våren.

Gillar din låda med spetsar. Jättefin! Flickan. Ja allt!
Blev kär i dina handledsvärmare!!!
Har länge varit ute efte sådana. Men ingen som fallit mig i smaken. Men dina är bara så fina! Vilket lyx som är så duktig på att göra dessa värmare. :) Önskar jag kunde.

Nej nu måste jag vidare!
Önskar dig en super trevlig Lucia helg! kram / Åsa.

Jenny sa...

Hej Annelie!

Jag missade vad Lisa Larsson figuren gick för i torsdags, det fanns inte mycket jag ville ha så jag åkte hem redan efter nån timme och då hade de inte sålt LL flickan än..

Ha en mysig lördagkväll Vännen,

Kram Jenny

Nyanser av vitt sa...

Hej
Åh vilka fina fynd du gjort. Och dina handledsvärmare är ju helt underbara. Hoppas tomten kommer till mig med ett sånt paket.
Tack för rara ord hos mig
Kram Agneta

Huset vid ån sa...

Kikar in o Tackar för titten...Hoppas att du också haft en trevlig o stämningsfull luciahelg! Många JulKramar till dig från mig.

EVA AGNES sa...

Vilka underbara fynd. Gillar både väskan, lådan och den lilla flickan. Säkert var hon rädd då de använda en svart duk över kameran där fotografen försvann in. Och så hade de blixtar (levande som fyrverkeri) som gick av i taket där de hängde. Sådant kan ju skrämma vem som helst.
Kul att du tittade in hos mig.
Kramar Eva Agnes

Helen sa...

Hej!
Tack för din kommentar. Vad kul att du hittade min blogg så jag hittade din, jätte fina bilder och ett vackert hem du har. Lycka till på min tävling.
Kram/Helen

Lauras gård sa...

Fina fynd du har gjort. Trälådan så underbar. Har letat efter en sådan här på gården, det borde ju finnas, men nej... Förvaring får man ju aldrig för mycket av...

Resväskan är jätte fin. Vore jag dig skulle jag inte måla den. Den är så fin som den är. Lite skavd och nött och säkert välanvänd.

Ha en bra vecka! Kram Stina