måndag 19 april 2010

Piercing.

Hejsan alla.

I senaste inlägget lovade jag visa er vad min dotter har hittat på.
Här ser ni resultatet!
En piercing i naveln!
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.... Hon har velat det i minst 1 års tid och nu kunde jag inte stå emot "tjatet" längre.
Hon är 16 år, snart 17 och jag vet inte om det är så farligt egentligen.
Det jag är rädd för är ju om det blir någon infektion som kan sprida sig vidare. Sedan tycker jag inte att det är speciellt snyggt heller...

Vad tycker ni?
Skulle ni tillåta era döttrar eller söner en piercing?

För mig går definitivt gränsen vid piercing i ansiktet, det skulle jag inte tillåta så länge jag har något att säga till om!
Kom gärna med era åsikter, hur gör ni?

Kom inte och säg att det här med barnuppfostran är lätt, men man måste ju tänka som så att man inte ska lägga krut på att "bråka" om bagateller utan välja sina strider om det som verkligen betyder något.
Droger t.ex.

Synpunkter emottages tacksamt!!!!

Ha en skön kväll alla "goa"
Stor kram Anneli.

14 kommentarer:

Zink & vita ting sa...

Så klart man ska välja sina fighter!
En piercing kan man ta ut och det kommer inte att synas efteråt om hon ångrar sig. Det värsta är väl om det blir infektioner.
Nu är mina troll fortfarande små men säkert kommer jag att få ha diskissioner med dem framåt om sådana här saker...
Det är inte plätt-lätt att vara förälder inte!
Kram Mimmi

Vita Falkens Lantliv sa...

Jag förstår om du tycker det är svårt. Förra sommaren så ville min son göra en piercing i ögonbrynet, då var han 16 år. Jag hatar piercingar, tycker det är fult och ser läskigt ut*S*. Jag tänkte och tänkte sen sa jag okej då, men kom inte till mig och gnäll sen när det varar sig och gör ont, sa jag. Elakt kanske. Han gjorde i alla fall ingen för han vågade inte när det väl gällde, han är lite skrajsen för att det skulle göra ont heheh. Nu i efterhand så tror jag mest att han ville testa mig och se vad jag svarade. Jag tror att om man förbjuder ALLT så kanske dom vill testa och göra en massa när dom själva kan bestämma, och det vill jag ju verkligen inte!!! Fördelen med piercing är ju att det blir ju inte mycket till ärr om dom ångrar sig. Så hoppas tösen din inte får infektion, och hon blir nöjd med den:) Detta var mina åsikter:)
Kram Susanne

Fånga dagen sa...

Men det är ju upp till var och en att avgöra vilket som känns bäst att göra tycker jag.
Själv var jag benhård tills mina killar var 18. Idag gäller det ju samma för kille o tjej med ansiktspiercingar och liknande. Fast i ärlighetens namn tycker jag det är helt onödigt, fast det spelar nog ingen roll vad vi vuxna tycker.
Ha en bra kväll
Kram Lena

HEMLÄNGTAN sa...

Jag har "bara" småbarn ännu och får fightas om andra saker än piercing. Men även då de är små får man ju verkligen välja sina fighter.
Och är det något jag förstått nu så är det att det här med barnuppfostran är allt annat än lätt...
Kram, Jenny

Helene sa...

Just nu är jag glad för vitsipporna! ;)
Jag kommer säkert få ta en hel del duster med mina också! Dottern som nu är 9 år beter sig ibland som värsta tonåring. Det gäller verkligen att välja sina strider!Jag är inte själv förtjust i piercing, men i naveln går väl an - det går ju att dölja. Däremot i ansiktet, det tycker jag kan vara riktigt osmakligt.
Kramar, Helene

Jenny sa...

Hej Vännen!
Jasså det var en piercing din dotter hade gjort:)

Tycker nog att det OK om man gör det på magen, det går ju att dölja lätt med kläder..ansiktet däremot hade jag nog varit mer tveksam till..

Ha en trevlig vecka!

Kraam Jenny

Susanne sa...

Min dotter är bara 6 nu till sommaren,,men jag bara väntar på den dagen hon blir tonåring..Hur skall jag bli som morsa? Jag vet hur jag var när jag var tonåring minns så väl hur jag tänkte och hur det var..Vad jag vet är att jag bara va ett barn..men det tyckte jag ju inte då.Nej tycker inte en grej i naveln är farligt så länge det görs av rätt person så det blir rätt gjort.Själv fick jag hål i öronen när jag var 11..Vad är egentligen skillnaden?..
Gillar inte saker i ansiktet där går nog min gräns..
Nej det är nog inte lätt att vara tonårs mamma.Vara snäll men hård..Hur gör man?
Förresten gjorde det inte förfärligt ont?

Marita sa...

Piercing i naveln tycker jag är snyggt. Så det är skulle jag nog ha tyckt varit ok om barnen gjort. Men i ansiktet tycker jag är en styggelse! Där skulle jag nog ha tagit fighten! Men annars i det stora hela håller jag med dig, man kan inte säga nej till allt de vill prova, man får allt lov att sovra lite. Man får ju heller inte glömma att ungdomstiden är till för att vara rebellisk mot föräldrarna, det är ju då de klipper navelsträngen och det är ingen ide att vi mammor och pappor stretar emot! Men vissa gränser måste man så klart sätta, det tror jag faktiskt att våra barn vill att vi ska göra också! Tycker du gjorde ett klokt val som inte tog strid i frågan!
kram, Marita

Engelska Villan sa...

Hallå där Anneli!
Maila mig
engelskavillan@hotmail.com
så lovar jag att maila beskrivning på koftan.
Kram Anna

Vita verandan sa...

Det är inte lätt det här med barnuppfostran. Jag och min ena dotter har väldigt hetlevrade diskussioner redan och hon är 11 år...
Jag vet inte hur jag kommer att göra om det blir tal om piercin i framtiden, det kanske blir omodernt då om jag har tur.... Inte i ansiktet i alla fall.
Kram Anna

Malin sa...

Hej Vännen!

Alltid lika roligt att Du kikar in hos mig så klart!
Så det var en piercing dottern hade gjort! Ja det går an så längen det inte är i ansiktet tycker jag. Det där med barnuppfostran är inte så lätt och dom säger ju små barn små problem, stora barn stora problem.... Hua, blir rädd när jag tänker på det.

Ha det så gott i helgen och hoppas de dina får det gott i Varberg till helgen!

Kram Malin

Anonym sa...

I visited multiple websites except the audio feature for audio songs existing at this web page is in
fact superb.
My page - alabama football news

Anonym sa...

Hi, I check your blogs like every week. Your writing style is awesome, keep up the good work!
My web blog ; perfumes

Anonym sa...

Hey very nice blog!
Here is my web blog ... pizza games online free