lördag 3 december 2011

Tända ljus......

Hejsan.

Kikar in och ska försöka göra ett litet inlägg.
Vill först tacka för alla kommentarer..............just nu är jag jättedålig på att kommentera tillbaka!
Vet inte varför..........men varken lust, tid eller inspiration finns............

Jag tycker och tänker.....vad sjutton ska man skriva om här på bloggen?
Vad vill man läsa om?

Vilka bloggar finner jag intressanta och vad utmärker dem?
Varför har en del bloggar flera 100 besökare och 30-40 kommentarer?

Hur mycket tid lägger du på din blogg?
Vad betyder antal läsare för ditt bloggande?

Vore så kul att få lite "tankar" från er om detta..........

Så en sista undran?
Finns det någonstans i vårt land där det IDAG är en riktigt härlig vinterdag med snö och kyla och med en massa julstämmning ?

En fortsatt fin helg önskar jag er alla,
Kram Anneli.

14 kommentarer:

"Hemmet är min vrå" sa...

Ja det är mycket att tänka på med allt bloggande. Det tar mycket tid. Jag tycker det är kul, jag blir inspirerad, och förhoppningsvis inspirerar andra. Jag blir jätte glad när någon kommenterar, men mina vänner o familj kommenterar aldrig, men dom läser min blogg. Det är bloggare som kommenterar, det blir inte så många, men jag är glad ändå. Ja vad ska man skriva om? jag tycker att det blir jobbigt om det är mycket text, bättre med bilder o lite text. Jag skriver det jag gillar att göra. Lägger säkert någon timme om dagen på bloggen. Kul inlägg från dig, intressant vad de andra skriver. Men det finns så otroligt många bloggar tusen o åter tusen, en del fantastiska en del mindre. Vad tycker du själv? Ha en mysig lördagskväll. Kram Mimmi

Lisa sa...

Hej söta...Oj jag har mssor jag skulle vilja skriva om men allt handlar inte om inredning förståss då.. Jag lägger ner tid när det finns lite tid. Men det får juinte bli ett tvång eller gå ut över annat. Sen är det ju härligt med att skriva om allt möjligt också inte bara myspys rosenrött och tuttinutt, hahaa. Förlåt..Jag är lite knas jag. Skriv när du känner för de och de du känner för. Ibland är det skönt att bara skriva av sig allt som tynger lite. Ha nu en skön andra advent hjärtat..

Kram Lisa

Tina sa...

Jag är helt upprymd av julstämning inombords, har sett så mycket fina blommor i Danmark. Inspirationen bara bubblar...kanske kan den smitta av sig?
Vi kan ju inte göra så mycket åt väderläget, jag försöker bara gilla läget..

Kram

Linnea sa...

Hej!
Jo här uppe i Östersund i Jämtland börjar julstämningen sakta men säkert komma. I helgen har vi julmarknad på Jamtli med strax över 200 utställare. Vi var där idag och strosade runt i snålblåsten. Och tänk då började det att snöa stora flingor, det var så härligt och det spelades julmusik lite här och där., tom tomten kom åkande med häst och släde. Det är en tradition som man bara måste besöka för att få lite julstämning. Annars har vi inte haft någon snö här uppe än (den som kom till 1:A advent regnade bort), mycket konstig höst/vinter.
Ha det gott gillar din blogg.
/Linnea

Änglarum sa...

Hej! bloggandet är roligt men tar väldigt mycke tid i o med att man oftast kommenterar hos ett stort antal.. Jag har märkt att en del med många följare faktiskt inte har många som kommenterar..lite märkligt? sen tror jag att om bloggen blir för stor så blir det mera krav på både bilder o skriveri!jag har inget gammalt hus o inte har jag så mycke vitt heller, men tycker det är frukansvärt roligt att fota smått o gott ;)ha en fin kväll kramiz Jessica

Vita huset 28 sa...

Hejsan ja de är kul o få veta vad andra tycker o tänker om bloggandet. Jag lägger en stund varje dag på min blogg. Om jag inte har tid så gör jag förinställda inlägg för att ha ett varje dag. Har kanske mellan 80-100 läsare om dagen men bara 10 kommentarer kanske. Vet att flera jag känner läser men de är dåliga att kommentera. Visst är de kul med kommentarer men inge tvång. Lite beronde är de för mig att blogga o att läsa bloggar. För inspirationen mest. Har fått så mycket tillbaka sen jag började blogga för drygt 1½ år sen.

Man ska skriva om det man vill, de är ju därför man har sin egen blogg.

Nej du nå vinterväder är de inte här i mitten av sverige. I morse var det minus 3,5 grader o frosen låg som ett snötäcke på bilarna. Vid lunch spöregnade det o gör fortfarande.

Ha en skön lördagskväll
Kram Camilla

Atelje Skärvan sa...

Hej Annelie!
Tack för dina fina ord om mig,har inte kunnat svarat på grund av stormen.Sista biten har vi luftledning och ett träd slet av ledningen men idag blev det lagat,tack och lov.
Blir det auktion i morgon?
Ha det så gott kram Agneta

Snäckskalsdalen. sa...

Nej, ingen snö, ingen känsla för vinter, bara stormar, den ena efter den andra och regn....tråkigt.

Mitt bloggande bara händer, jag tycker om bilder och lägger ut många och tittar gärna på många. Texter är inte det allra viktigaste för mig när jag läser en blogg.

Har ingen direkt tanke med min blogg utan det är mer som en dagbok.

Typ så där!
Agneta kram

Anette sa...

Halloj vännen
Ja du de här med bloggandet ..de går upp och ner ;)ibland har man en väldig lust och ibland är den helt borta.
Jag tycker man kan skriva om allt de man vill,kan ju vara skönt att få skriva av sig lite också hi hi
Ha de så himlans bäst.
Kramen Anette

Susanne sa...

Ibland har jag oxå funderat på vad jag skall skriva om..från början skulle det vara en inredningsblogg,men den har blivit allt möjligt...Ibland känns det ganska meningslöst när man lagt ner mycket tid på bilder o sånt har 43 som läst o kanske 5 som kommenterat...Men så andra dagar bryr jag mig inte alls..Visst tar bloggen tid ibland,o ibland måste man prioritera bort den för ett tag,för att få ny lust och ork..Jag försöker skriva och visa det som jag tycker om det kan vara allt från depp dag till hoppfulla inredningsbilder..Ibland tror jag det kan vara bra o ha en utlottning alltid nån ny som hittar en och vill läsa..Nyss skaffat FB och helt plötsligt hade jag från 40 läsare på en dag 80 stycken o jag tror aldrig så många hittat till min lilla utlottning som denna gång...jag tycker din blogg är fin..Skriv om det som du vill och tycker att du vill visa och säga...Vi tycker om dig...Jag önskar så att jag kunde komma till Alingsås innan jul,,hm men det ser svårt ut....Massa varma kramar från mig till dig

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Anneli!
Bra inlägg, för ibland funderar man på om man ska forsätta att blogga och vad ska jag skriva nu...men för mig är det kul att använda de bilder man tar och det blir lite som en dagbok. Jag får mycket inspiration till mitt pysslande och har träffat en del av mina bloggvänner. Det är kul. Jag tror att man måste vara väldigt aktiv och skriva många kommentarer hos andra bloggare m.m....men en del lägger ju ut sina inlägg så tätt, så de får inte alltid så många kommentarer. Man kikar och sedan surfar man vidare...Man blir nyfiken på de som aldrig skriver något också. Jag gillar att man blandar med mycket inredning, pyssel, trädgård, resor m.m...
Ha det fint goa bloggvän!
Kram Susanne

Fånga dagen sa...

Jaa du Anneli så är det med bloggandet, det tar andan ur en ibland, men så är det för alla ibland tror jag, då kan man låta bli minsann, vila några dagar och invänta lusten och inspirationen, så brukar jag göra med både målandet och bloggandet.
Ha en fin vecka nu i alla fall
Kram Lena

Enelid vitt och lantligt! sa...

Oj vilket spännande inlägg!
Jag som är helt ny i bloggvärlden blir nyfiken på vad andra tycker.Jag har ingen koll på hur man gör för att få flera besökare? Men tycker det är jätte roligt när någon kommenterar.
Jag har följt många bloggar och tycker om att det är mera bilder och mindre text.

Kram Carita

Epona sa...

Jag bloggar framför allt för att jag själv blir inspirerad av det, men också för att jag älskar att fotografera. med släktingar långt bort får de också lite inblick i vår vardag.

De bloggar jag läser inspirerar, på något sätt., Svårt att sätta fingret på vad det är!