fredag 13 mars 2015

Lycka................

Hej på er.

Som jag sa till min man här förut...............det kan väl nästan inte vara bättre än det är nu.
Det är vår, solen skiner från en klarblå himmel, Fredag är det också, vi har fått fyr på grillen för första gången i år och nu väntar en god middag.......................

Tänk att man så ofta ska behöva påminna sig om att det är de SMÅ grejerna i livet som ger den största lyckan!

Som dessa små gamla glasflaskorna med vackra vita tulpaner i....................det är också lycka att få arrangera en sådan liten grupp...............

Så ..........mina vänner vad njuter du av i helgen?

Kramar Anneli

6 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Vännen, du har ju förstått vad som är viktigt i livet ... tycker jag! De där små sakerna som betyder så mycket. Åh, nu vill jag också grilla, kanske nästa helg annars blir det till påsk. Ikväll njuter jag av ett glas rött.
Ha en fin helg!
Kramar Eva

Ing-Britt Rosenback sa...

Hejsan vännen!
Åh vilket fin arrangemang med de söta små tulpanerna. Och visst är det så att det oftast är de små sakerna i livet som betyder mest.
Gott med grillat, de ville jag också idag men inte mannen :/.
Ha de gott, kram Ing-Britt

House and Garden by Bia sa...

Ja, livet är här och nu !!!...här lär det nog dröja tills vi grillar...och det gör vi mest på torpet...så då dröjer det ;)....så fint med tulpaner...blir aldrig fel ;)
Ha en härlig morgondag fina du!!
Kram bia

Torpliv sa...

Ja, nu är det verkligen fantastiskt! Fortfarande ganska kallt häromkring, men så länge solen tittar fram så är det ju riktigt härligt.
Och det låter väldigt gott med grillat! Här får premiären vänta ett litet tag till, men den är nog inte långt borta.. =)
Önskar dig en solig söndag!
Kram Petra

Rost och rädisor sa...

Snyggt flaskarrangemang. Låter trevligt med grillat, men här har det mestvarit inomhusliv i helgen,
Allt gott
Anette

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, så är det, dom små sakerna, gäller bara att stanna upp och få syn på dom! Och dom där tulpanerna i dom otroligt söta vaserna är ju helt bedårande och så på en fin bricka också! Så mysigt!
Agneta kram