torsdag 26 november 2009

Någon annans skor...


Hejsan alla igen!
Nu var det längesedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen. Har tänkt och tänkt att nu måste jag skriva igen, men så går dagarna och veckorna... Det är väl lite som min käre man alltid säger till mig, tänk inte så mycket,"gör" istället.
Nu är jag i alla fall här och jag ser att min besöksräknare har passerat 8000 besökare!!!! Helt fantastiskt, den har fortsatt ticka trots att jag varit borta. Otroligt! Tack alla , det är därför jag börjat skriva igen, jag saknar er.
Träffade Jenny, som har bloggen Hemma på Kråkered i söndags på auktion i Horla och även i tisdags sågs vi på en annan auktion. Mycket kul att ses i verkliga livet. Hon är precis lika go och söt som hon verkar på bloggen.
I söndags ropade jag in en låda med gamla barnskor och "Madickenkängor på auktionen. Det sätter fantasin igång... skulle så gärna vilja veta vem som traskat omkring i dessa kängor... Hungrig och kanske frusen och ledsen...
Nu ska jag gå och pyssla om Sophia, min 16-åriga lilla docka, som ligger och mår dåligt efter influensavaccinationen. Ont i armen, frossa, huvudvärk, ont i kroppen och allmänt dålig. Man får trösta sig med att det nog känns mycket bättre imorgon och att hon nu förhoppningsvis klarar sig ifrån svininfluensan. ( Om det nu inte var för sent för vaccinationen...)

Ha en skön kväll alla,
Kram Anneli.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad gullig du är:) Ja, visst var det kul att träffas på riktigt! Vi kommer säkert att ses på fler auktioner framöver eller hur;)

De där skorna är jättefina!

Hoppas din dotter mår bättre snart,

Kraam Jenny

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Kikar in och önskar en fin adventshelg!
Kram Agnetha