söndag 21 februari 2010

Mycket snö har vi....

Hejsan.

Nu tycker jag nog att det kunde räcka med snö för denna gången.
Detta fotot är från igår och det har faktiskt kommit ännu mera snö...
Var gör ni av all eran snö?
Lite jobbigt blir det att hela tiden köra fast med bilen .
Konstigt nog blir det jag som alltid drar det kortaste strået och får den lilla bilen som inte ens kommer ut på stora vägen.
Maken glider omkring med jeepen som har fyrhjulsdrift och tycker att det är väl inga större problem att ta sig fram.

Allvarligt talat så har vi inte varit ute speciellt mycket denna helgen...auktionen vi skulle åkt på var inställd.
Så några fynd blev det inte gjort.
Titta förresten på mitt nya "Veckans traderafynd".
Vad lite vit färg och lite omtanke om ett par gamla träskor kan göra underverk.

Efter en tuff vecka med magsmärtor och nu migrän i helgen så ser jag fram emot en ny vecka med nya utmaningar...och förhoppningsvis lite bättre känsla.
Önskar alla detsamma,
kram Anneli.

8 kommentarer:

Helen sa...

Hej!
Ja var gör man av all snö, jag blir tokig snart det räcker med det som är. Vad jobbigt för dig att vara sjuk, jag lider själv av migrän och vet hur det är. Ha trots allt en bra kväll och krya på dig.
Kram/Helen

Vita rosor och förgätmigej sa...

Ännu en stackars migränare! Jag tipsade just om den smärtstillande sprayen Zomig nasal som funkar jättebra för min man. Han har fått den utskriven på recept... Snön ja, vet inte riktigt vart den tar vägen för det är mannen som fixar med det där ;0).
Kram/ Anna

Zink & vita ting sa...

Skönt att du mår bättre!
Snön, på allas läppar denna vintern! Vi bor i sista huset på en gata och fredags kom vi inte ut med vår V70 pga att all snö läggs vid oss! Fick ringa hit en grävmaskin som fick ösa och ösa... tur var väl det för annars hade vi inte kommit ut alls idag...

Fina fynd du gör jämt! Tofflorna blev hur söta som helst!
Kram Mimmi

Fånga dagen sa...

Hej där!
Magsmärtor låter inget vidare, hoppas du känner dig bättre i alla fall.
Snö ja, var gör jag av den? hmmm precis som hos dig så blir kanterna högre och högre och vägarna smalare och smalare. Undrar vart allt tar vägen sen när det smälter. Usch ja
Ha en fin vecka nu
Kram Lena

Vårt hem på landet sa...

Usch va jag är trött på snön! Vi har också börjat få lite dåligt med plats på infarten så ena bilen fick stå kvar hos svärföräldrarna hela helgen tills vi hade skottat undan lite... Och nu snöar det igen!

Hoppas du får en bättre vecka!
Kram, Emma

Jenny sa...

Hej Vännen!
Nu får det räcka med snö..är så trött på eländet! Vi har skottat o skottat hela helgen, vi börjar få ont om plats att dumpa snön på, det är höga vallar överallt.
Lyllos din man som tar bilen med fyrhjulsdrift, det hade vi behövt här i vår backe nu..det är nästan helt omöjligt att ta sig upp.

Jasså Horla auktionen var inställd? Ja, det kanske inte hade varit det lättaste att ta sig ut dit på de små vägarna..

Hoppas du slipper mer magsmärtor och migrän och att du får en bra vecka!

Kraam Jenny

Malin sa...

Hej hallå!

Ja vad skall man säga om snön? Går det att avbeställa det lasset som är på ingående?? Man önskar ju att det gick. Det kommer ta hur lång tid som helst innan det smällter alltihopa känns det som. Och vart skall allt ta vägen när det blir till vatten och kärlen fortfarande är kvar i marken? Ja det närker vi väl...

Det känns som det är ett tag kvar tills sommarbilen kan komma fram, och för våran del är det tur eftersom den inte är ihop plockad ännu efter omlackeringen. Gick fortare att plocka isär =(
Hundarna är av rasen Pyrenee, hur goa och familjära som helst. minsta pojken drog sig upp i pälsen på harnen när han skulle lära sig att gå. Men som alla stora hundar så behöver dom ju ut och gå en massa, hade vi haft mer tid så hade jag gärna haft en sådan. Synd att auktion blev inställd, hade tänkt ta mig dit för en gång skull när jag var ledig men inte då. Och nästa helg är det såklart jobb igen.

Ha det så gott i veckan!
Kram Malin

Vita små hjärtan sa...

Å stackars dig, det är inte roligt! Huvudvärk är hemskt.
Ja nu vill vi ha töväder....
Kram Agnetha