måndag 8 mars 2010

Gjorde vi rätt?Hejsan.

Måndag morgon och solen skiner och det luktar Vår ute.
Faktiskt så är det på gång..... Den bästa av årstiderna.

Helgen har varit full av aktiviteter, auktioner, loppisar och besök av min bror och hans familj.
Mina brorsbarn, två små pojkar, helt underbara charmtroll! Marcus, 3 år bjuder på många härliga skratt. Det är så roligt att ha familjen här, önskar att de bodde lite närmare oss.

Visar lite foton på vår sommarstuga som vi hade i 9 år. Vi sålde den för 2 år sedan, det blir tredje sommaren den inte är i vår ägo.
Så här på vårkanten kan jag trots allt inte låta bli att längta lite efter stugan och platsen. Det var så mysigt att "köra" igång huset efter vintern och börja vårstäda och fixa.
För att inte tala om havet på våren....så vackert... och såååå skönt att sitta vid båthusets varma vägg en solig vårdag! Ljuset vid havet är något speciellt.
Men.... inte ångrar vi oss, det var rätt att sälja, barnen ville något annat, resa och bara vara hemma. Inte lämnar man tonårsbarnen kvar ensamma i stan?
Så är det ju här i livet... att var sak har sin tid. Man får inte stanna upp. Om några år tar vi över en annan stuga i samma område alldeles vid klipporna så då börjar allt om igen.....
Vad jag vill säga är att man inte ska vara allt för rädd att bryta upp....det går nya tåg igen, till nya platser och händelser i livet.
Det här med att ångra sig och gräma sig över det man inte gjorde... det tar bara energi.

Ha nu en riktigt skön vecka alla där ute,
kram Anneli.

12 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken fin stuga ni hade. Roligt att ni ska få en i samma område snart igen, ni om några vet ju vad det innebär... *blink*. Den som inte vågar vinner heller ingenting!
Kram/ Anna

Nylyckan sa...

Hej Annelie! Härligt det låter med att ha haft en egen stuga, det är något vi drömmer om. Jag tycker dock att ni gjorde helt rätt. Allt har sin tid. Roligt för barnen när de var små att ha en stuga, sedan är det ju mer lockande med resor och andra aktiviteter ju äldre de blir. Svårt att få pengarna att räcka till allt. Man blir ju ganska låst med en stuga oxå. Kram Åsa

Fånga dagen sa...

Vad rätt du har.
Saker kan man alltid köpa nytt. Men jag måste säga att stugan var söt och att sitta vid en vägg i solen är ju aldrig fel. Men det kommer en ny tid igen som du säger.
Kramar Lena

Susanne sa...

Jag förstår saknaden..Men livet ändras och saker förändras..Så vem vet kanske en dag ni skaffar nått annat paradis vid havet..Kram Susanne

Vita små hjärtan sa...

Vilken fin stuga....
Men nya tider kommer! Eller hur!
Kram Agnetha

Jenny sa...

Hej Vännen!
Det låter som du haft en härlig helg med nära o kära!

Vilken fin stuga ni hade,förstår att du saknar den när våren o sommaren kommer men som du säger, var sak har sin tid.

Ska försöka ta mig till nästa auktion i Horla, har inte varit där på länge.Hoppas vi ses då!

Kraam Jenny

Signe 1 sa...

Åhh vilken fin stuga ni hade, vilken dröm!! Förstår att du saknar den dock....

Ha en underbar dag!

KramKram Sofia♥

Huset vid ån sa...

Hej Annelie! Vilken fin o mysig stuga ni hade. Men det är nog som du skriver att det går fler tåg....Det kommer en dag då ni är samlade alla i familjen vid en ny stuga! Önskar dig en härlig dag med solsken o takdropp! Kramis Therese

Helen sa...

Hej!
Stugan var väldigt fin men man ska nog inte se bakåt utan istället framåt. Livet förändras hela tiden och vi vill ha något annat, det är nog livets gång. Ni har säkert något nytt som ni gillar lika mycket nu istället.
Kram/Helen

Lotta sa...

Hej Annelie!
Man kommer till många korsningar i livet och det val man gör då är nog det bästa just då.
I backspegeln kan det se annorlunda ut, men det är ingen idée att gräma sig.
Livet är full av möjligheter hela tiden, det gäller bara att se dem.
Kram på dig
Lotta

Helene sa...

Hej Anneli!
Vilken fin stuga! Jag förstår att du saknar den så här på vårkvisten.
Du har en AWARD att hämta hos mig!
Kram, Helene

Malin sa...

Hej!

Ååååh så underbart med stuga vid havet! Vi brukar dra ner vår gamla husvagn någon vecka på semestern. Havet är specielt! Men allt skall ju hinnas med och barnen ska ju tycka att saker och ting är roligt. Har inte barnen kul har man det inte själv heller.

Ha det så gott och tack för komentaren inne hos mig.

Kram Malin