tisdag 10 februari 2009

Stickbeskrivning.Hejsan igen.


Här kommer mönstret till sjalen jag stickade, den blev mycket lyckad. Kommer säkert använda den en hel del. Så sätt igång och sticka, ni som frågade efter mönstret. Hör av er och berätta hur eran blev och vad ni valde för färg.


Söndag var alltså auktionsdag igen. Vi handlade en hel del grejer faktiskt. Bra saker, men fynd gjorde vi nog inte. Den här spegeln t.ex. köpte jag och nu har jag målat den och slipat lite för att få den rätta slitna stilen. Har gått runt i huset med den men tycker inte att jag hittar den rätta platsen för den. Därför lägger jag ut den och säljer den på Tradera och hoppas på att den hamnar på sin rätta plats hos någon annan som liksom jag uppskattar och tycker om shabby chic. Någon frågade var denna auktion finns som jag och min käre man alltid besöker. Den lilla söta byn heter Horla och ligger mellan Alingsås och Vårgårda. Gå in på http://www.auktionshallenhorla.se/ för vägbeskrivning. Kul auktion, men särskilt billigt blir det inte längre.

Ha en fortsatt skön vinterdag.
Kram Anneli.
7 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vad kul att du vill länka till min sida, det går jättebra, jag blir sååå glad! Kul hälsning du hade lagt in = ), jag tror inte heller att tonårstjejerna gillar det = ).Vilka fina bilder du har! Jag blir kvar här en stund och tittar runt på din sida...
Kram L-L

Vitt och Blått sa...

Hej!

Ska ta mig ann utmaningen snart! :) Kram Ewa

Jenny sa...

Hej Annelie! Den där sjalen är så söt,vad synd att jag inte kan sticka..(fast svärmor kan, får fråga henne..:)).
Jag har oxå varit på på auktion i Horla, fast den gången hittade jag inget speciellt..brukar gå in o kolla på bilderna de lägger ut på sin hemsida inför varje auktion, det är lite kul!
Ha en bra kväll, kram Jenny

Prillig sa...

Va duktig du är som gjort en sån fin sjal!
Spegeln var ju jättesöt, den kan ju inte va svår att placera. :-)

Ha en skön kväll

Kram britt

Eikkala sa...

Den sjalen skapar vill ha begäret hos mig. Ska visa mamma din beskrivning så kanske hon kan göra mig en *ler* Sååå fint. Kram sari

Sandras älskade hem sa...

Hej!

Jätte fin sjal, skulle verkligen vilja ha en sådan, jag kankse får ta mig an och börja sticka någon gång :)

Ha en jätte bra kväll.
Kram Sandra

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan! Vilken fin blogg och ett fint hem. Jag såg bilden på den fina sjalen med beskrivning.
Jag stickar just nu en spetssjal i en vårgrön färg. Ska visa den i min blogg snart. Jag har tagit upp stickningen igen efter några års vila.
Ha det bra!
MVH Susanne