måndag 2 februari 2009

Vita spetslakan
Hejsan alla!

Har haft besök av en icke välkommen vän!

Migrän!!! I lördags morse knackade han på dörren och vill inte riktigt ge sig av ännu!

Är ganska trött på eländet nu. Men ska i alla fall sitta här en stund och försöka göra ett inte alltför konstigt inlägg, hoppas jag. Man är ju inte riktigt sig själv.

Pallrade mig ialla fall iväg på auktion i går men gjorde inga stora fynd precis. Det är ju synd att säga, men jag köpte nog lite för dyrt, jag får skylla på migränen.

Jag ropade in en stor låda med lakan och örngott, det var mycket vackra sängtextilier där i.

Har tagit vara på en del själv, men säljer också en del på tradera så att någon annan också kan få njuta av de vackra textilierna. Passa på, det blir många lampkjolar,påsar och kuddfodral av ett lakan. För att inte tala om hur vackert det är att bädda med ett gammalt vitt lakan och örngott med underbara broderier. Det är en fröjd att gå och lägga sig!!!!

Kram Anneli.

6 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Åhh vad härligt med gammeldagsa lakan, bara de är nytvättade.
Kram Åsa

Jenny sa...

Hej Annelie, hittade til din blogg idag:)
Vilka fina lakan du köpt!
Vad fina skåpen blev när du målat dem vita!
Kram Jenny

ÄnglarumsMia sa...

Nämen, vad synd! Migrän är verkligen ingen höjdare. Hoppas verkligen att du känner dig bättre.
Vilka otroligt fina lakan du ropat in. Det är ju som dyrbara skatter. Jag är ju inte van det här med tradera, men jag kanske ska ta mig en titt om jag klurar ut hur det fungerar. Vackra lakan med spets fullkomligt älskar jag.
Önskar att du mår bättre snart Annelie.
Kram från Mia

Vita små hjärtan sa...

Hej. Vilken fin blogg du har, första gången jag är här... Ha en bra kväll!

Annika sa...

Hej Anneli
Tack för kommentaren inne hos mig, den värmer.:)
Ser att du ropat in vackra lakan, jag håller med om att det är skönt med krypa ner i vackra, mjuka lakan kanske gör det gott mot din huvudvärk. Din blogg är jättefin.
Kram Annika

Jenny sa...

Hej igen Annelie, vad kul att du tittade in hos mig:) Jag har börjat prenumerera på din blogg o lagt upp den bland mina favoriter:)
Om du är intresserad av trädgårdsbordet kan du ju alltid kolla med "Inred presenter o sånt" i Lerum. De kanske får in det igen nu i vår..
Ja, visst är det kul att gå på auktioner! Vi brukar gå på dem som hålls i Rävlanda, nästa är nu på torsdag. Kolla gärna deras hemsida: www.klubbat.nu
Ha en bra kväll!
Kram Jenny