onsdag 4 mars 2009

Hall

Hejsan alla vänner.
Solen skiner idag, det blåser kalla vårvindar och jag läste att tranorna har landat vid Hornborgarsjön.
Ett viktigt vårtecken!
Utanför huset blommar snödropparna och vintergäcken för fullt.
Cykeln behöver en rejäl vårrengöring och jag tror det är läge att ställa undan snöskyffeln.
Jag känner våren i kroppen och jag bara älskar denna tiden, nu alldeles innan....Igår kom jag in på en blogg: Sabinas kamp, lite av en slump. Blev mycket berörd och ledsen. Jag hade hennes ord i huvudet hela dagen. Den handlar om en ung kvinna som är döende i cancer och hennes enorma lidande. Hon har en otrolig styrka,beundrar henne så , och önskar henne all lycka och hoppas att hon tar sig igenom detta helvete hon hamnat i.
När man läser eller hör talas om sådant här så känner man sig så levande och så enormt tacksam att man är frisk och framför allt att barnen är friska.
Man inser än en gång hur viktigt det är att ta vara på stunden och försöka ha så kul som möjligt så ofta det bara går!!!!

Ha det gott,
Kram Anneli


Fönstret i trappan med lite vackra saker som jag tycker om.
Murgröna i en tennskål, lite tända ljus och några auktionsfynd.
Bänk i hallen som också fått lite vit färg på sig, dynan var klädd
i brunt tyg, men är nu klädd i fårskinn och det klär den verkligen.

5 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vad snygg bänken i hallen blev!!! Tänk vad man kan trolla med lite tyg = ).Kul att du lämnade en hälsning hos mig och kul att du gillar min blogg! Vit trapp kan man gott och väl ha, man går ju bara med strumpor i den. Vi har skavt av på ett ställe, det var när vi stötte i med den stora hyllan som står i hallen, jag ville ha upp hyllan fort och orkade inte skruva isär den och envisades med att den skulle upp hel! Då går det kanske inte bra med vit trappa. Kan vara mer jobb med att torka av den sommartid när man går barfota, blir fotavtryck lättare. Har man en stängd trapp syns dammet lättare, men det är bara att sopa av, dammet finns ju där ändå vilken färg man än har. Lycka till! Tänk vad förnuftiga de där männen ska vara, istället för att följa känslan = ). Fråga gärna om du undrar över något mer. Lycka till!
Kram L-L

Nylyckan sa...

det blir så fint med fönster i en trappa. Ljuset gör så mycket. Fick tips att det var fint med pärlhalsband i kupan och ljus i kronan. Fint det är med det gråa mot det vita. Mysig hallmöbel! Det blir så inbjudande att sitta där. Ja det här med bloggandet är så roligt man blir så inspirerad och jag får så många nya idéer. Tack! Kram Åsa

Jenny sa...

Hej Annelie!
Tänkvärda ord du skriver..har inte läst Sabinas blogg, bara hört talas om den.

Vilka fina bilder du visar från hallen. Bänken med fårskinn blev ju supersnygg! Det är så fint med fårskinn i inredningen tycker jag!

Kram Jenny

Hemmalycka sa...

Usch ja, har läst om Sabina och hon är så tapper måste jag säga. Mycket sorglig blogg, men det kan ju faktiskt drabba vem som helst när man läser hennes blogg får man en annan syn på sitt eget liv. Man har ingen rätt att gnälla över småsaker det finns dem som har det mycket värre.
Fin hall du har!

Eikkala sa...

Vad härligt fönster sådär under trappen. Gillar lurvet på hallbänken. Näää... man ska ta vara på livet här och nu, om man väntar så är det försent. Kram sari