fredag 13 mars 2009

Hejsan alla. .
Helg igen, dagarna och veckorna bara springer iväg. Snabbare och snabbare verkar det gå också ju äldre man blir. Konstigt! Igår fick vi så mycket snö här på västkusten så hälften kunde vart nog. Idag töar det ganska rejält. Tur är väl det. Vill ha vårblommor ute nu. Har ont i huvudet i dag, blir nog migrän, så helgen blir nog inte riktigt som jag önskar mig! Känner mig lite ledsen, det är så mysigt när alla är lediga och hemma samtidigt. Jag borde vara van, har haft migrän sedan i 10-års åldern. Men jag vill INTE vänja mig!!!! Ha en riktigt skön helg alla.
Kram Anneli.


Auktionsfynd. Underbart vackra vita gardiner med blått broderi.
Snödroppar utanför husknuten.

Lampkjol jag sytt av gammalt örngott till min skomakarlampa.
Auktionsfynd. Vackra vita tyllgardiner, sådana som mormor hade.

7 kommentarer:

Nylyckan sa...

Vilka fina tyger! Vilket flyt att hitta så söta gardiner. Det märks att du är pysslig av dig oxå. Jättesöt lampskärm! Kram Åsa

Jenny sa...

Hej Annelie!
Tråkigt med migrän..typiskt att det kommer just till helgen oxå..hoppas du blir bättre!

Jättefina auktionsfynd!! Gillar de där söta gardinerna jättemycket!

Du frågade om vilka loppisar jag går på. Har inte lyckats hitta så många men i förra veckan var jag på Erikshjälpen i Mölndal (efter tips från Lina med bloggen Lilla huset på Berget:))Där hade de jättemycket grejer!
Dit kommer jag åka igen, ligger inte jättelångt från mitt jobb.

Ha en bra helg,
kram Jenny

Sandras älskade hem sa...

Hej!

Åh, så mycket fint du visar.
Mycket fina loppis fynd :)

Ha en jätte bra helg.
Kram Sandra

Vita små hjärtan sa...

Så mycke fint! Kram

VITA NYANSER sa...

Hoppas att du mår bra nu, det är ju några dagar sedan det var huvudvärk. Vad härligt att se snödroppar, här ser vi inte en gnutta av gräsmattan ens, det är SNÖ i drivor.

Ha en bra dag!
Kram L-L

Signe 1 sa...

Hej! Kul att du lämnade ett litet spår hos mig så jag hittade hit:-). Klart du får länka, det är bara skoj!! Ikväll tänkte jag ha min första tävling om du vill vara med!:-)Kram Sofia

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan!
Kul att du kikade in hos mig, alltid kul att få kommentarer.
Vad kul att du gillar namnet på bloggen, det kändes bara rätt eftersom huset heter Blåbäret och det är vårt smultronställe.
Du har hittat fina fynd. Jag fyndade också i lördags. Lampfötter som ska målas vita och så ska jag sy liknande lampskärmar som du har av lakanen med spets. Jag gillar att sy och pyssla.
Ha det gott och sov sött!
Kram Susanne