torsdag 11 mars 2010

Det här blev det istället...




Hejsan alla.

Vaknade upp till en gråmulen lite blåsig dag. Får verkligen hoppas att solen förmår bryta igenom fram på dagen.
Vill visa lite bilder från förra sommaren. Vi köpte husbil efter mycket letande och bestämde oss för att ta en rundtur ut i Europa.
Vi kände väl också att det kanske skulle vara den "sista" sommaren vi fick med oss barnen och vi ville verkligen göra detta.
Det blev inte alls som jag tänkt mig.....det blev mycket, mycket bättre!!!!

Jag har så många tankar och ser all världens problem alltid innan en resa, så jag hade planerat för det mesta. Ett enormt reseapotek,mycket mat,extra madrasser,extra plånböcker och visakort,lås, larm, telefonnummer,solskydd, insektsmedel.....
Lite lustigt faktiskt.....inte en insekt vi såg, inte en mygga,inga getingar,flugor...
Vi reste genom många länder och det land jag tyckte absolut bäst om var Frankrike. Södra Frankrike .....mmmm,helt underbart!
Känner att det får bli ett eget inlägg...

Fotona visar Gardasjön,husbilen,hotellet i Spanien och en ljuvlig strand någonstans...
Nu längtar jag igen efter att resa och planerar för fullt, vi får se vart det bär i år.

Ha en fin dag,
Kram Anneli.

18 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Åh, vad härligt det ser ut! Förstår att det är toppen med husbil! Det finns ju såå otroligt många fina länder man missar när man åker på charter. Ljuvliga bilder som får en att längta till solen! Ha en bra dag vännen! Vårkramar Therese

Vårt hem på landet sa...

Vilken upplevelse! Lät ju helt underbart. Frankrike hade ju varit nånting... Vore ju synd om man inte åkte dit nångång när man ändå pluggade franska i 4 år :)

Ha en bra dag!
Kram, Emma

Fånga dagen sa...

Åh vad härligt med husbil, det gjorde ni helt rätt i.
Gardasjön säger du och jag blir lyrisk, där har jag varit och skulle gärna åka tillbaka, ett riktigt paradis är min mening.Jag passade på att ta en tur till Venedig också när jag var där, mmm säger jag bara det var en upplevelse att glida omkring i en gondol. Minnen är härligt
Ha en bra kväll nu
Kram Lena

Susanne sa...

Så härligt..Vi har en liten ja ibland kanske för liten husvagn..Vi köpte den mest för tösens skull att komma ut på lite annat på semestern..Ser fram emot mer bilder..Kram

Möllebacken sa...

Vilken frihet med husbil.
det är något som vi har i tankarna istället för våran husvagn. Vilka bilder, man blir så ressugen.
Ha en bra kväll!
Kram Pella

Freedomtravel sa...

Den understa bilder ser ut precis som nordvöstra delen av Gardasjön!? Det var så fint där! Vi var där med vår husbil förra sommaren...! Kika förresten gärna in på vår husbils- och reseblogg! ;)

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilka härliga bilder från er husbilssemester förra sommaren! Jag kan tänka mig att det är ett mysigt sätt att resa och vad mycket man hinner se:)

Jag får se om vi åker till Horla på söndag, ska kolla med Peter o Tindra om de vill haka på.

Körde förbi Peters Antikaffär förra veckan o såg mössbordet, undrar vad han kommer att sälja det för;)Fint var det i alla fall:)

Ha en trevlig helg så kanske vi ses på söndag!

Kraam Jenny

Helen sa...

Hej!
Vilka underbara bilder.Jag är precis som du gärna planerar noga innan resan och alltid packar med för mycket. Sen när man kommer hem har man inte använt hälften, knäppt. Ha en fin helg.
Kram/Helen

Huset vid ån sa...

Kikar in o önskar dig en skön helg med solsken o takdropp! Vårkramar till dig! Therese

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Låter som om ni gjorde alldeles rätt! Vi har inte varit utomlands sedan Storprinsen föddes... nu tillbringar vi somrarna i Halmstad ist. Inte helt fel det heller =)
Var sak har sin tid som det brukar heta...
Härligt att börja planera vad ni ska resa iår kan jag tänka!
Ha en go fredag!
Kram Mimmi

Huset utanför stan sa...

Vad kul att semestern blev ännu bättre än förväntat! Vi åkte ingenstans alls i somras. Orkade inte äns åka till borås djurpark.. var höggravid och renoverade hus.. i år vill jag göra massor. Det blir ingen långresa (har fortfarande en massa renovering kvar) men en massa småutflykter!

Vad kul att du ska göra ett inlägg med Systrarnas hus! Jag ska hålla utkik;-) Gillar verkligen butiken... såå mycket fint! Kram

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Anneli!
Vad kul at kika in här igen. Många fina inlägg. Härligt med husbil, vi bilade till Toscana i Italien i somras. Underbart, i år stannar vi i Sverige. Fint ni har det med rosa detaljer i vardagsrummet. Jag håller på att byta till turkost, men lite rosa skulle inte vara dumt till.
Ha en fin helg!
Kram Susanne

Vita små hjärtan sa...

Åååå vilka ljuvliga bilder! Vilken längtan jag fick!!!!
Ha en fin helg!
Kram Agnetha

Lauras gård sa...

Vad underbart med husbil! Det måste varit härligt att åka runt i europa och göra små avstickare och få se såå mycket! Kram Stina

Börjelundskan sa...

Hallå hallå!

Åhhhh, vad nostalgisk jag blir av dina bilder,....jag tillbringade somrarna som barn i husvagn ända upp till tonåren, och det var det bästa jag visste.

Med husbil kan man ju ta sig fram lättare, och vill man sen stanna
till på fina platser så är det ju så mycke smidigare än med en bökig stor husvagn.

Jag kan känna en sjuklig längtan till sommaren när jag ser dina underbara bilder,...och jag måste säga att jag blir allt lite ressugen åxå.

Vårkramar Cin

Nylyckan sa...

Hej Anneli! En husbil skulle man ha, då får man se mycket. Tyvärr är jag så rädd för att fara runt på vägarna. Jag är inte lika rädd för att flyga. Härliga upplevelser och vackra bilder. Kram på dig.

Fröken Grön sa...

Härliga bilder, Anneli! Det där med husbil har jag alltid undrat över hur det är. Verkar superpraktiskt att bara kunna köra iväg och inte behöva oroa sig för boende. Ska bli spännande att höra vart ni hamnar i sommar!

Ha en skön start på veckan som kommer!
/Anna-Karin

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog