tisdag 15 oktober 2013

Idag..............Tisdag.
En helt vanlig Tisdag förhoppningsvis.
En disig och dimmig oktoberdag........................vad gör ni alla idag?

Gillar ni "vanliga vardags dagar" eller trivs ni bäst när det händer grejer, både planerade och oplanerade?

För mig blir det nog lite andra planer än jag tänkt........................en sjuk mage har plågat mig i natt och fortsätter att bråka med mig.
Så idag blir det ett lååååångsamt tempo med noll energi!

Ha en skön dag oavsett vad du hittar på,
Kram Anneli

12 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Asch, magen, den är inte rolig när man känner av den. Du får fjäska med den med snälla saker.

Jag tycker nog om alla slags dagar, jag tänker inte så mycket, jag bara är. Jag tänker inte bakåt och inte framåt, jag vet inte hur jag är, och jag älskar ju hösten, jag njuter av alla dagar, fast det är klart, blir det för mycket regn för länge då protesterar väl även jag. Men idag ser det ut att bli en fin dag och då älskar jag att vara ute.....
Krya på dig, Agneta kram

Huset bakom lindarna sa...

Här har solen brutit igenom diset och den lyser fantastiskt vackert. Så det blir nog att tillbringa några timmar med lövkrattning! Hoppas magen rättar till sig! Kram/Finas mammis

Vardag och flärd sa...

Krya på dig, vännen!
Kramar Eva

Mycket annat & lite betong sa...

Vi har också en grå dag!
Det blev andra planer för mig också. Hosta som gjorde att jag måste stanna hemma idag. Så jag gör nog som du...

Kram Agneta

mariaikos sa...

Det enda jag gjort i dag är köpt två blommor till köket och tvättat.
Hoppas du mår bättre nu.
Jag visade bilderna du har i dag för min man. Jag visade hur snyggt det kan bli med en sån lampa på rätta stället. Han hade en sån i garaget men den hamnade på soptippen när vi sålde huset förra året. (Synd jag inte tänkte som du)
Kram ♥

Gamla Posthuset sa...

Det har varit riktigt grått här idag och kylan har kommit till byn. Brr. Men jag är glad ändå, då snickarna har påbörjat renovering av kök och matrum hos mig. :)

Ha det så gott och hoppas att du blir bra i massingen snart.

Kraam
Ina

Huset på Backavägen sa...

Usch och fy! Magar ska bara fungera som dom ska :-) Jag gillar variation. Ibland strukturerat och ibland bara galet "kaos". Krya på dig!
Kram Anki

House and Garden by Bia sa...

Tråkigt med dålig mage....sånt händer ibland.....gillar när det händer saker, hihi....men ibland är det skönt när man bara får "vara" också;)).....krya på dej!
Kram bia<3

Gunillasljusglimtar sa...

Åh du har ju också besvär med din mage ja! Hoppas det blivit bättre idag! min är värre än nånsin,herregud vad den håller på mej mej! vaken på nätterna för denna sakens skull.Fick inga besked idag heller från sjukhuset:( Det stressar mej än mer..Kram o tack för tanken ♥ Gunilla

Bodil Brink Morse sa...

Hoppas din mage mår bättre idag din stackare. Mag problem är aldrig kul, kan ju vara så mycket.

Kransen du undrade över är gjort av hortensia. Den har blivit lite brun så jag skulle behöva göra en ny nu innan de har blommat över.
Kram Bodil.

EM sa...

Usch, din stackare! Hoppas du mår lite bättre idag.
Här har vi en lätt UVI att tampas med, och massor av tranbärsjuice (det suger att behöva ta 800 kalorier extra på en dag bara för detta,... inte ens gott alltså)
Nu är det redan torsdag, och här är grått o trist o regnigt så helst skulle jag sitta i soffhörnan och bläddra i magasin o dricka te, men det är bara att klä sig efter vädret och ge sig ut med hunden... men det brukar bli ok när man väl är ute.
kram elsamarianne

Anonym sa...

Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och kanske även lämna en kort motivering om du gillar mitt hår! Kram!
https://hairicons2013.com/sv/entry/87/


/ WWW.FASHIONJOINT.SE