onsdag 21 januari 2009

Mormors vind.


Hejsan alla.
Auktionen jag berättade om blev inte vad jag hoppats på. Hittade ingenting!!! Jag hade så höga förväntningar på att hitta det där "fyndet", men icke. Nu får man se fram emot nästa Söndag.
Då gör jag fynd!!!
Lägger ut en bild på en tavla som jag har på en vägg i sovrummet. Kortet blev väl inte så bra, men originalet är desto finare.
Fotot är taget av min morbror (fotografen) uppe på min mormors vind. Han plockade av några påskliljor och satte i det gamla fönstret uppe på vinden i torpstugan.
Mina morföräldrar lever inte längre och torpet är sålt, men jag kan känna lukten av påskliljorna och alla gamla saker som fanns på vinden. Där fanns det Shabby chic prylar, kan jag lova!!!
Jag har en del kvar som minne, vilket jag är mycket glad över.
Vad jag egentligen ville säga när jag svävade iväg i tankarna, var att visst ska man leva i nuet, men det skänker också glädje och ro att tänka på något som ligger bakåt i livet och som har fått dig att må bra.
Sök upp minnen som får dig att må gott!!!!!
Kram Anneli.

4 kommentarer:

Heaven and Earth sa...

Hej Anneli!

Vilket underbart foto!
Man kan verkligen känna tidens vingslag... det utstrålar harmoni, värme, känslor, lugn o så mycket mera...blir alldeles berörd inuti när jag tittar på det..
Så jag håller med dig... ibland kan det vara bra att titta lite bakåt oxå..

Massa me Kram!
Iréne

Hemmalycka sa...

Bättre lycka nästa gång :)
Kram Åsa

ÄnglarumsMia sa...

Vad synd att du inte hittade något. Man bygger ju lätt upp förväntningar och då blir man ju så besviken när det inte blir så, men du ska se att det blir bättre nästa gång....
Hade önskat mig en "loppis-tur" själv men verkar inte få ihop det. Ja, så är det ibland. Har ju en massa annat kul att göra istället.
Sköt om dig!
Kram Mia

ÄnglarumsMia sa...

Hej igen, jag har något till dig.....
Kram Mia