måndag 12 januari 2009

Pyssel i ull och silver.

Hej igen. .....och välkommen in på min blogg,kul att just du tittar in just nu! Lämna gärna något spår efter dig,det uppskattas!!!! Har blivit så sugen på att pyssla lite. Visar några foto på några av "konstverken". De 4 översta är glasögonfodral i ull samt en brosch att fästa på en väska eller ett klädesplagg om man så vill. Nästa bild visar mitt senaste projekt,
en stickning, en sjal i vitt mohairgarn är det tänkt att bli. Bilden nedan visar mina armband och silversmycken. Halsbandet har en vän till mig gjort (Anki) och det tycker jag mycket om! Tack!


Några bilder på mina små projekt som nu blivit vitmålade. Dessa finns ute till försäljning för en "ringa peng". Men man kan ju inte behålla allting man målar själv! Tyvärr!!Det lilla skåpet är verkligen fint och lättplacerat och har många användningsområden. Bordet kom min man hem med från en auktion, jag tyckte nog att han betalade lite för mycket för det, men det har man ju inte hjärta att säga när han var så stolt över sitt "fynd". Nu har det blivit vitmålat och är till salu och jag tror att han hoppas på en rejäl slant i vinst!!!!! Vilket jag inte tror med tanke på vad han betalade!!!!!. Ja...ja... min käre man. Måste bara skriva att jag blir så imponerad av alla bloggar jag kikar in på, ni är så duktiga!!!! En del av er kommer också med så kloka och tänkvärda visdomsord. Jag försöker leva efter dem alla! Vilket inte är så lätt alla gånger. Försöker lämna kommentarer efter mig när ni sätter spår i mig.
Ha en skön vecka,ge varandra tid och omtanke!
Kram Anneli.

2 kommentarer:

ÄnglarumsMia sa...

Hej där du kreativa själ!
Vad härligt med lite skapande eller hur?!
Har provat att tova lite och det var jättekul - stack mig bara i fingrarna en del och AJ vad ont det gjorde. Var ju för nyfiken o ville se vad som hände vid sidan om och då går det som det går hi hi.
Vad fint skåpet och bordet är...
Vad är det för pris - bor väl alltför långt bort, men ändå....
Ha en fin dag!
Kram Mia

Sandras älskade hem sa...

Åhh, vad fina saker du gör! Och det där lilla skåpet var ju hur fint som helst!! Det skulle jag vilja ha :) Vad har du fått för bud?!

Ha en jätte bra dag.
Kram Sandra