onsdag 28 januari 2009

Sängbord.Hejsan igen.
Blev ingen auktion för mig i söndags, vi fick viktigare saker för oss.
Däremot fyndade jag dessa sängbord på en loppis i lördags. Såg det framför mig att med lite vit färg så skulle det nog bli ganska okey. Har nu målat vitt och ställt på plats i sovrummet och jag tycker nog att det får duga så länge. Tills jag hittar sängborden som är alldeles perfekta. Jag vet hur de ska se ut, jag bara väntar.
Bowlingen i lördags gick utmärkt, det är så skoj att bowla!!!!
Sedan åkte vi vidare hem till goda vänner och åt riktigt god mat och skrattade och pratade tills skrattmusklerna protesterade.
Min käre man håller nu på att hänga upp en gammal skomakarlampa i uterummet och jag hör suckar och stön och en och annan svordom. Tänk att det alltid ska krångla när man ska göra något så enkelt. Men det kommer säkert bli jättefint. Det blir det alltid när käre maken är i farten!!!

Ha en trevlig kväll.Kram Anneli.

4 kommentarer:

Hemmalycka sa...

De blev ju jättevackar när de blev målade :)
Kram Åsa

Engelska Villan sa...

Sängborden blev ju jättefina! Vilken härlig blogg för övrigt. Du verkar vara en flitig auktions och loppisbesökare - kul!
Tack för att du tittade in hos mig!
Kram Anna

Alviken sa...

Hej, kul att du tittade in till mig! Ja, jag brukar också ha lite bacon och annat hemma det är kalasbra att göra pastasås av eller liknande. Så fina sängborden blev, de liknar våra från IKEA. Gillar modellen på dem, de påminner lite om gammaldags pottskåp tycker jag.
Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Maria

ÄnglarumsMia sa...

Vad fina sängskåpen blev när du målade dem...... Lyckans dig :-)
Du ser - lite fynd gör du allt hi hi. Ja, här har vi sett på finalen i körslaget jag och barnen. Det är mysigt att få en stund ihop sådär. Sen fick jag en liten bloggstund också och det är ju inte så dumt! Nu tror jag det är dags att gå och knyta sig.
Ha en fin söndag Annelie!
Kram Mia